Svenska klubben r.f.

 

Svenska klubben i Vasa har redan i över 90 års tid utgjort ett samlande forum för den svenskpråkiga kulturen i Vasa med omnejd. Klubben är belägen på Strandgatan 4 i Harry Schaumans gamla hem. Varje tisdag ordnas klubbkväll med en bit mat och antingen föredrag om ett aktuellt ämne eller biljard och dart.


AKTUELLT
 

Höstterminen står för dörren och utvecklingen av pandemin i vårt land är fortfarande svår att förutspå. Enligt Institutet för Hälsa och Välfärd får vi ordna möten såvida vi uppfyller vissa kriterier dvs inte bär på sjukdomssymptom, håller avstånd och sköter handhygienen. Att ordna kvällar som tidigare ställer sig svårt på grund av våra utrymmen. Det skulle begränsa antalet medverkande för mycket. Styrelsen har analyserat möjligheterna och kommit till följande förslag.

Programkvällar kommer att ordnas i en reducerad mängd och på ett sätt som uppfyller myndigheternas krav. Vi kommer att ordna tre kvällar med klubbsupé inklusive gästtalare. Till dessa kvällar kräver vi förhandsanmälan.

Programkvällen ordnas i stora salen där det kan ordnas plats för max. 35 personer. Klubbmenyn, en portion god varm mat och kaffe, kostar nu 15 euro. Klubbmenyn och ett glas av husets vin (16 cl) eller en husets öl kostar 20 euro.

Biljardverksamheten kommer att ta en paus tills läget tillåter den typen av verksamhet. Kontakta biljardsektionens ansvariga för vidare information.

Kortspelsverksamheten kan fortsätta dock så att den sker på envars deltagares eget ansvar. Verksamhetens ansvariga bör dock kontaktas och vara informerad.

Vi önskar alla en god fortsättning på hösten och ser fram emot att ses på klubben.

 

Styrelsen

 
 
Följande program:
22.09
Programkväll - Kjell Nikus ”Behandling av hjärtsjukdomar - 40-årigt perspektiv"
20.10
Programkväll
10.11
Programkväll

 

 


Välkommen med och skapa mera klubbstämning !

Klubbens programkvällar på tisdagar kan börja kl 18.00 med en gemensam klubbmeny. Flera deltagare kring matbordet skulle skapa mera klubbstämning.

Under våren erbjuds klubbmenyn till kampanjpris.

Klubbmenyn, en portion god varm mat och kaffe, kostar nu 15 euro. Klubbmenyn och ett glas av husets vin (16 cl) eller en husets öl kostar 20 euro.

Föredragshållaren deltar och berättar före maten serveras om sig själv och intressanta bakgrundsfaktorer beträffande sitt föredrag.

Vänligen betala för klubbmenyn och eventuella drycker vid kassan före föredraget börjar.

Avrunda kvällen efter föredraget med ett  glas vin eller en öl i goda vänners lag.

Vi ses på klubben !

Styrelsen